3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sanayiciler sorunlarını tartıştı

Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Sanayiciler Derneği’nin yeni oluşturulan yönetimi kaynaşma yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte bir araya gelen OSB Sanayicileri ve OSB çalışanları sorunlarını tartıştı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Çaycuma OSB Sanayiciler Derneği’nin yeni yönetim kurulu, kaynaşma yemeği düzenledi. Sorunlarını birbirleriyle paylaşan sanayiciler, ortak çözüm yolları aradı.

Çaycuma OSB Sanayiciler Derneği Başkanı Hüsnü Sami Alpan, Başkan Yardımcısı Ömer Ünal’ın yanı sıra yemeğe Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve AKP İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu da katıldı.

En büyük sorunlarının doğal gaz olduğunu ifade eden sanayiciler, Doğalgaz ve Filyos Vadisi projelerinin bir an önce hayata geçirilmesini istedi.

Yemekte konuşan Başkan Alpan, “Bu yemek aracılığıyla sıkıntılarımız ve sorunlarımızı paylaşarak çözüm aramak istiyoruz. Yeni yönetim ile var olan sorunları çözeceğimize inanıyorum. Yönetim kurulunda görev almış bizlerin sorumluluk bilincinde hareket ederek OSB’nin sorunlarına eğilip, içimizde yer alan iki belediye başkanı, bir iktidar partisi ilçe başkanı ile diyaloglarımızı da sıkı tutup siyasi ve bürokratik sorunlarımızı çözüme kavuşturacağımızı düşünmekteyim” dedi. OSB Yönetim kurulu toplantılarına dernekten tek temsilcinin katıldığını hatırlatan Başkan Alpan, Vali Yavuz Erkmen’le görüşerek toplantılara dernekten 2 kişinin katılması yönünde anlaşmaya vardıklarını da kaydetti.

Kısa bir süre önce yapılan derneğin kongresinde, yönetim kurulu üyeliklerine de Burhan Alibabaoğlu, Nezih Başaran ve Bülent Karademir’den oluştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 15:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?