3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sanki dublör kullanıyor

SANKİ DUBLÖR KULLANIYOR

19. Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız milletvekili adayı Ali Uzun, sabah Zonguldak merkeze bağlı Rüzgarlımeşe Mahallesi'nde iken, öğlen saatlerinde Ereğli tersanelerinde, öğleden sonra saat 14.00 sularında ise Gelik'te seçim çalışmalarına devam etti.

“Bir basın mensubunun dublör mü kullanıyorsunuz?” şeklindeki sorusuna, Uzun, “Bugün bu tempoyu yakalayamazsak, seçildikten sonra nasıl yakalarız. Seçim dönemi çalışmaları, seçim sonrası dönemin ışığıdır. Adaylar neler söylüyor, nasıl bir tempoları var, halkla ilişkileri nasıl, Zonguldak'ı mecliste temsil edebilimi, Zonguldak'ın tümünü kucaklayabilirmi, sorunlarına hakim mi gibi birçok sorunun cevabı aslında seçim çalışmalarında gizlidir. Yaklaşık 40 gündür çalışıyoruz. Durmak yorulmak yok benim defterimde yazmaz. Ben 35 senedir aynı tempodayım. Dolaştığımızda hemde geçmişten bu yana Zonguldak'a ne vermişiz bunun muhasebesini de yapıyoruz. Sabah yapımında emeğim ve şahsi gayretlerimin büyük olduğu, hatta Zonguldak'tan başka bir vilayete alınmaya çalışırken dönemin sağlık bakanı ile büyük kavga ettiğim ve Zonguldak'ta kalmasını sağladığım bir yer olan Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini gezdim. Biz başlattık, sağolsun AK Parti döneminde arkadaşlarımız tamamladı. Hem sağlık hizmeti veriliyor hemde yüzlerce vatandaşımız değişik görevlerdeki hizmetleri ile buradan Zonguldak'ta ekmek yiyor. Bunlarda payımızın olması bugün beni daha da gururlu ve azimli yapıyor. Bir an önce seçilip Zonguldak'a milletvekili olarak hizmet vermek için sabırsızlanıyorum. Allah nasip eder seçilirsek bakın Zonguldak'ı mecliste nasıl gündeme taşıyacağım. Zonguldak'ta sivil toplum örgütlerimiz, meslek odalarımız, basın, sendikalar nasıl mutlu olacaklar çalışmalarımızla. Birlik beraberlik olacak, ben bunu sağlayacağımıza inanıyorum. Yeter ki milletimiz bize desteğini eksik etmesin” dedi.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Özkan Gün ise, “Ali Uzun'a hastanemize yapmış olduğu bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisine hastanemizle alakalı bilgileri aktardık. Adaylığı için de hayırlı olmasını diliyorum. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hastane çıkışında bulunan kafeterya, eczane, taksi durağı ve esnafları da ziyaret eden Ali Uzun, ikram edilen çayı içerken vatandaşlar da sohbet etti.

SANKİ DUBLÖR KULLANIYOR
SANKİ DUBLÖR KULLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 15:47:01
Güncelleme :31 Mayıs 2011 Salı 16:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?