3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sarhoşun gündüz uykusu korkuttu

Zonguldak'ta, zil zurna sarhoş olan bir şahsın gündüz uykusu çevresindekileri korkuttu.


Zonguldak Belediyesi Açık Otopark'ta yerde uyuyan bir şahıs görenleri korkuttu. Dolmuş şoförleri ve vatandaşlar tarafından öldüğü sanılan şahsın kaldırılması için polis ve 112 ambulansı çağırıldı.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri nabzı çok az atan şahsın önce durumunun ciddi olduğunu düşündü. Yayılan koku ve montunun altından çıkan rakı şişesi üzerine şahsın alkollü olduğunu anlayan sağlık görevlileri, şahsın darbe alıp almadığını kontrol etti. Düşme neticesiyle yaralanabileceği düşünülen şahıs dikkatle sedyeye bindirildi.

Yerde yatan şahsın öldüğünü sanan bir vatandaş, "Bu şahsı az önce de gördüm. Uyuyor gibi duruyordu. Bende ne güzel uyuyor diye düşünmüştüm. Hiçbir şeyi yok gibi duruyordu" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Şahsın alkol nedeniyle sızdığını belirten sağlık görevlileri, düşme nedeniyle darbe olabileceğini ifade etti. Şahıs, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan şahsın Çatalağzı beldesinde Türkiye Elektrik Kurumu'ndan emekli 47 yaşındaki Eray M.
olduğu öğrenildi

İha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 20:00:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?