3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sarıal, çağrıda bulundu

SARIAL, ÇAĞRIDA BULUNDU

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Erol Sarıal, CHP Zonguldak binasında basın toplantısı düzenledi.

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Erol Sarıal, ''Yurttaşlarımızı CHP çatısı altında dayanışma içinde olmaya davet ediyorum'' dedi. Sarıal, düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin, ortaya koyduğu programla halkın yaşadığı sorunların giderilmesinde en akılcı çözümler sunan tek parti olduğunu söyledi.

Seçimlerin demokrasi tarihi ve ulusun geleceği açısından çok önemli olduğunu anlatan Sarıal, ''İki siyasal seçeneğin iktidar için yarıştığı bir atmosferde tüm duyarlı vatandaşlarımız oylarını bölmeden CHP'ye destek vermeliler. Cumhuriyetçilerin, ilericilerin, ülke sevdalısı tüm sağ ve sol görüşlü yurttaşların buluşma yeri ve dayanışma cephesi partimizdir. Duygusal değil, akılcı olmalıyız. Yurttaşlarımızı CHP çatısı altında dayanışma içinde olmaya davet ediyorum” dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun ise yaptığı açıklamada, “Milletvekili aday listemizin sonuna kadar arkasındayız. Haberal Zonguldak adına büyük bir kazanç. Bu liste ile en az 3 milletvekili çıkarırız. Teşkilat olarak seçim hazırlıklarımızı tamamladık. Seçime hazırız. Suni gündem kimse yapmasın. Zonguldak ve Türkiye’nin iktidarı için bu listenin sonuna kadar arkasında olacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 17:56:01
Güncelleme :14 Nisan 2011 Perşembe 18:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?