3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şaşırtan Erdoğan benzerliği!

AK Parti Zonguldak Siyasi İşlerden Sorumlu Teşkilat Başkanı Abdülkerim Gün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a benzerliği ile dikkat çekiyor.


AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı'nın Secaattin Gonca olarak açıklanmasının ardından AK Parti Zonguldak İl Binası'nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantı öncesi AK Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Başkanı Abdülkerim Gün, Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a benzerliğinin yaklaşık 15 sene öncesine dayandığını söyleyen Gün, benzerlikten dolayı ilgi ve alaka gördüğünü kaydetti. Başbakan'ın ekran karşısına çıktığında torununun heyecanla
kendisinin çıktığını söylediğini belirten Gün şöyle konuştu:
"AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a benzeyişim 1994 yılında İstanbul Belediyesi'ne seçildiğinde başladı. O zaman ben de Çalışma Bakanlığı'na bağlı Biriktirme Yardımlaşma Sandığı'nda Yönetim Kurulu üyesi seçilmiştim.

O günden bu güne hem gönül birliğimiz hem de benzerliğimiz devam ediyor. Bundan mutluluk duyuyorum. Torunum bile Başbakanımız ekran karşısına çıktığında 'Abdülkerim dedem çıktı' diye seviniyor. Hala ilgi ve alaka görüyorum. Hoşuma da gidiyor."

İha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 14:45:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?