3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Satranç ve krosta dereceye girenlere ödül

Zonguldak'ta Atatürk'ün doğumunun 125. yıldönümü nedeniyle düzenlenen satranç turnuvası ile kros yarışmalarında dereceye giren, Arslan Demirci İlköğretim Okulu öğrencilerine madalya ve çeşitli hediyeler verildi. 

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk'ün doğumunun 125. yıldönümü nedeniyle düzenlenen satranç turnuvasında Arslan Demirci İlköğretim Okulu öğrencilerinden Gamze Aşgın küçük kızlar kategorisinde il birincisi, Ertan Hamarat küçük erkekler kategorisinde il üçüncüsü olurken, Kros yarışmalarında küçük erkekler kategorisinde dereceye giren Hasan Can Ertok, Alican Dalbay ile Açelya Çelikdal'a çeşitli hediyeler verildi. 

Okulda düzenlenen ödül törende konuşan Okul Müdür Vekili Nihat An, sportif ve kültürel faaliyetlerde elde edilen başarıların kendilerini mutlu ettiğini ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi. An, "Okulumuza kazandırılan madalyalar gurur kaynağımızdır. Bu tür başarıları desteklemeye devam edeceğiz. Çocuklarımıza ve öğretmenlerine başarılar diliyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından öğrenciler ödüllerini, öğretmenlerinin elinden aldı.
iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2006 Pazartesi 11:57:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?