3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Savcı yeniden incelemede

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri, boğazı kesilerek öldürülen üç yaşındaki Sümeyye'nin evi ile çevresinde yeniden bir inceleme başlattı.


Olay, Zonguldak'ın Kozlu beldesinde meydana geldi. Boğazı kesilerek öldürülen üç yaşındaki Sümeyye C.'nin ölümü ile ilgili soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcılığı ve olay yeri inceleme ekipleri, olayın meydana geldiği tahmin edilen evde yeniden araştırma yaptı. Öldürülen Sümeyye'nin evinin içerisinde ve çevresinde didik didik suç aleti, parmak izi ve diğer delilleri arayan polis, evin alt tarafında bulunan ormanlık alanda ve sevgilisi olduğu ileri sürülen C.B.'nin de evinde araştırmasını sürdürdü.


Polis, Sümeyye'nin evinde bulunan küvet ile delil niteliği taşıyabilecek bazı malzemelere el koydu. Gözaltında tutulan anne Ferdane C.'nin ifadesi doğrultusunda evde tekrar inceleme yapan polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Ferdane C.'nin çelişkili ifadeler verdiği ve bu nedenle olayın asıl şüphelisi konumunda bulunduğu öğrenildi. Ferdane C.'nin dostu olduğu ileri sürülen bir başka şahsın gözaltına alınabileceği de ileri sürülüyor.


ANNE ŞÜPHELİ KONUMUNDA
Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, anne ve komşusunun gözaltında tutulduğunu belirterek "Gerekirse ek gözaltı süresi uzatılır. Gerekli izin verilir. Adliyeye ne zaman çıkarılacağı net değil. Olaya bakan savcı olay yerinde inceleme yapıyor. Anne halen şüpheli konumunda. Şu ana kadar gelişmelerden olayı annenin kendisinin yaptığını tahmin ediyoruz. Soruşturma sürdüğünden net bir şey söylememiz imkansız."
Diğer taraftan anne ve sevgilisi olduğu ileri sürülen C.B.'nin bugün adli makamlara çıkarılması bekleniyor

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 15:44:33
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 13:34:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?