3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şebnem'in yerine Atiye

EREĞLİ FESTİVALİNDE ŞEBNEM FERAH YERİNE ATİYE SAHNE ALACAK

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bu yıl 18. si Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali’nde daha önce sahne alacağı açıklanan Ünlü Rock sanatçısı Şebnem Ferah, Annesinin yaşamanı yitirmesinin ardından yaşadığı derin acı sebebiyle hastanede tedavi gördüğünden dolayı sahne alamayacağını bildirildi.

2 Temmuz tarihinde, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden 75 yaşındaki annesi İfadet Ferah’ın ani ölümü dolayısıyla aynı gün Bursa’da gerçekleştirilecek konserinde de sahne alamayan Şebnem Ferah, bu acı olayın ardından sağlık sorunları yaşadı.

Özel bir hastanede kontrol altında tutulan ve hayli bitkin olduğu belirtilen ünlü sanatçı, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile telefonda görüşerek çok istemesine rağmen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali ile birlikte dünyaca ünlü Rock sanatçısı Bon Jovi ile birlikte vereceği konsere de katılamayacağını bildirdi.

Karadeniz Ereğli’ye gelmeye karar verdiği günden bu yana heyecanla ve sabırsızlıkla konser gününü beklediğini ve Ereğlili sanatseverle buluşmayı arzu ettiğini kaydeden Ferah, fırsat bulduğu ilk gün kente gelerek gecikmeli de olsa rock severlere hitap etmeyi istediğini söyledi. Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da değerli sanatçının acısını paylaşıp taziye duygularını ifade ederken, en kısa sürede kendisinin en kısa sürede sağlığına ve eski neşesine dönmesini diledi. Başkan Posbıyık, başsağlığı dilediği sanatçıyı mutlaka Karadeniz Ereğli’ye yeniden davet edeceklerini vurguladı.

Öte yandan Rock Sanatçısı Şebnem Ferah’ın, annesinin ani vefatı dolayısıyla katılamayacağını bildirdiği festivalin ikinci gününde sahne alacak sanatçı da belirlendi. Karadeniz Ereğli Belediyesi Basın Bürosu aracılığıyla kamuoyuna açıklama yapan Festival Yürütme Kurulu, festivalin ikinci günü olan 9 Temmuz Cumartesi günü Şebnem Ferah’ın yerine pop sanatçısı Atiye’nin sahneye çıkacağını bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2011 Perşembe 17:29:05
Güncelleme :7 Temmuz 2011 Perşembe 17:42:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?