3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Seçim bürosuna coşkulu açılış

Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca seçim gezilerine devam ediyor.

Coşkulu geçen seçim bürosu açılışında Başkan Gonca, vatandaşlarla oynayıp çocuklarla yakından ilgilendi.
Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, Gençlik Kolları ve belediye meclis üyeleri İkincimakas’ta AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı.
İkincimakas’ta seçim bürosunun açılışında konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, “Bizler sizlerden destek bekliyoruz. Sizler cebinizdeki beş kuruşu arkadaşınızla paylaşan kişilersiniz. Yapılan çalışmaları Zonguldak halkı görüyor. Başarılı çalışmaları yerine getirdik. Biz iktidara geldiğimiz günden buyana hiç susuzluk çektirmedik sizlere, bir de bizden önceki döneme bir bakın, sizler o dönemde tankerlerden su taşıdınız. Oyları bize verecek misiniz, onları sandığa gömecek misiniz? Sizler iyi ki varsınız. Sizler Zonguldak’ın gülüsünüz. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.


Daha sonra konuşma yapan AK Parti Milletvekili Polat Türkmen ise, “Biz insanları yaratandan dolayı seviyoruz. Sizlere hizmet etmek bizim görevimiz. Bizler başkanımıza hep inandık, hep güvendik” dedi.
Açılış sonrası Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, çocuklarla ve vatandaşlarla oynadı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 13:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burhan canbaz IP: 84.62.176.xxx Tarih : 10.03.2009 15:49:17

Sayin Gonca secim bürosu hangi vatandasimiza faydasi var.Sayin Basbakan her ilde acilis yapiyor Birde su zonguldakta yapsa iyi olmazmi. Mesala havaalani! gurbetciler olarak bizde sevinsek OLMAZMI? Tüm hemsehrilerime saygi ve selam...