3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Seçim çalışmalarına start verildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde belediye başkan adayı Mithat Gülşen, seçim çalışmalarına start verdi.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen AK Partili üyelere akşam yemeği düzenleyerek seçim çalışmalarına start verdi.

AK Parti Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mithat Gülşen, partililere düzenlediği akşam yemeğinde seçim çalışmalarına resmen başladıklarını duyurdu.

Seçimlerin yapılmasına 2 aydan az bir zaman kala seçim propagandalarını açıklamaya başlayan Mithat Gülşen iddialı bir şekilde sandığa gideceklerini söyledi. Saray Restourant’ta düzenlenen akşam yemeğinde AK Parti Çaycuma İlçe Yönetimi’nin, gençlik ve kadın kolları ile bir araya geldi. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı yemekte seçim vaatlerini de açıklayan Gülşen bir dönem daha Belediye Başkanlık görevini sürdürebilecek gücünün olduğunu söyledi.

35 yıldır Belediye Başkanları’nın koltuğunu bir sonraki dönem devrettiğine dikkat çeken Gülşen, kendisinin bu geleneği bozacağını da iddia ederek, 5 yıldır yapılan çalışmaları partililerle paylaştı. Yemeğin ilk bölümünde konuşan Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı olan Mithat Gülşen’e destek konuşmasını yaparak partililere seçim çalışmalarının başladığını duyurdu. Ahmet Çolakoğlu konuşmasında 5 dönemdir yapılan çalışmaları özetleyerek bu başarılarda gençlik kollarından kadın kollarına partinin bir çok yönetim kademesinin çok güzel bir çalışma gösterdiğini belirterek yeni dönemde de aynı başarıyı yakalayabileceklerine inandığını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’ndan sonra partililere konuşan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, 5 yıldır yaptıkları çalışmalardan, kendisine yöneltilen eleştirilere kadar tüm bilinmeyenlere cevap verdi. Seçim çalışmalarının resmen başladığını da açıklayan Gülşen, 5 yıl önce yapılan seçimlerde hazırladıkları plan projelerin yüzde 99’unun gerçekleştirildiğini belirterek 2 proje dışında diğer projelerin yapıldığını söyledi. İkinci dönemde başkan seçilmesi halinde ise en büyük amacının Filyos Vadisi Projesi olacağını belirten Gülşen, bu projenin hayata geçirilmesi için gerekli tüm adımların atılacağını ve bu çalışmaların şimdiden başladığını duyurdu. Mithat Gülşen yapılan kamuoyu yoklamalarında da kendisinin önde olduğunu söyleyerek buna rağmen TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın sözünü hatırlattı.

Toptan’ın “Seçimlerde erken konuşmak doğru değildir. Hiçbir zaman seçim yapılmadan kesin konuşamayız” sözünü partililere hatırlatan Gülşen, “Partimizin tüm kolları ile birlikte hareket ederek çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmeliyiz. Tüm arkadaşlarımla birlikte yeni projelerle halkımızın karşısına çıkacağız bu projelerimizi yakın bir zaman içinde basın yoluyla duyuracağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 19:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?