3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Seçmene uyarı!

SP Zonguldak 1. sıra İl Genel Meclis Üye adayı Rıza Keleş, seçmenlere uyarılarda bulundu.


Saadet Partisi (SP) Zonguldak 1. sıra İl Genel Meclis Üye adayı Rıza Keleş yazılı bir açıklama yaparak 29 Mart yerel seçimler öncesinde seçmene uyarılarda bulundu.

Zonguldak ve güzel insanlarının birikmiş sorunlarının çözülmesi için kaynakların en verimli biçimde kullanılması ve yatırımların organize edilmesinin geleneklerinden aldıkları güç ve birikimle hiç de zor olmayacağını belirten Keleş, uzlaşma ve diyalogdan yana olduklarını söyledi. Keleş, "Dünyada Türkiye'nin yeri açısından tarihi, aydınlık günlere, sevgi, barış ve kardeşliğin hakim olacağı günlere doğru yaklaşıyoruz. Seçimlerimiz geleceğimizi belirleyecektir.

Bütün insanlarımızı kardeşçe kucaklayan Saadet Partisi olarak güzel ülkemizin yönetimine talibiz.Biz uzlaşma ve diyalogdan yanayız. Zonguldak ve güzel insanlarının birikmiş sorunlarının çözülmesi için kaynakların en verimli biçimde kullanılması ve yatırımların organize edilmesi geleneğimizden aldığımız güç ve birikimle hiç de zor olmayacaktır. Ereğli limanları dünya kriterlerine uygun hale getirilmesi, Kandilli-Zonguldak, Ereğli-Arifiye demiryolu yapımlarının takipcisi olmak. Gemi sanayisinin, bölgemiz için önemini biliyoruz. Sorunlarının tespiti ve çözümü için işçi ve işverenin yanında olacağız. Ereğli-Devrek, Ereğli-Düzce ve Ereğli-Zonguldak yollarının bir an önce tamamlanması, bozuk, dar ve tehlikeli olan köy yollarımızın, genişletilmesi ve asfaltlanma çalışmalarının takipçisi olmak.

Köylerimizin su, sağlık, elektrik ve haberleşme sorunlarının takipçisi olacağız. Çiftçiye destek verilip ürününün sahip çıkılmasında çiftçimizin yanında olacağız. Hayvancılığın bölge insanımız için önemini biliyoruz ve üreticimizin yanında olacağız. Bölgemizde taşkömürü üretimi ve çalışanlarının sorunlarının takipçisi olacağız. Gözbebeğimiz ERDEMİR'in bölgemizin dünü ve bugününde olduğu gibi geleceğinde de bölge halkıyla karşılıklı menfaatlere dayalı barışık ve bölgemize artı değer katan örnek bir kuruluş olarak vizyonunun devamını diliyoruz. Bölgemizde yeni fakültelerin açılması özellikle Denizcilik, Metalurji, Jeoloji, Kimya ve Makina dallarında yer üstü ve yer altı zenginlikleri, Jeopolitik konumu ve dinamik genç nüfusuyla dünya haritasında bir inci gibi parlayan ülkemizin kaynaklarının en verimli biçimde kullanılarak rantiyeye değil, halkına hizmet için geliştirilmesi en büyük amacımızdır. Dünya için, Türkiye için, Zonguldak için tek yol Saadet. Çünkü saadet insanlık için. Saadet Partisi, hak edip de alamadıklarımıza doğru ilerleyişimizdeki onurlu, şerefli ve aydınlık yolun adıdır” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:32:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?