7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Sedye skandalında yeni boyut!

SEDYE SKANDALINDA YENİ BOYUT: SEDYE TAKILMIŞ!

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Küme'de oynanan müsabakada ayağı kırılan ve sedye skandalına maruz kalan Karadenizspor'un kalecisi Ayhan Alkan'ın sedye ambulansın bir yerine takıldığı için karga tulumba taşındığı iddia edildi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesi Şehir Stadı'ndan oynanan Devrek Belediyespor-Karadenizspor maçının 30. dakikasında Karadenizspor'un kalecisi Ayhan Alkan, bir pozisyonda rakip takım Devrek Belediyespor'un futbolcusu Erkan'ın ayak darbesine maruz kalarak ayağı kırılmıştı. Karadenizspor Genel Kaptanı Münir Kalkım ve takım antrenörü Celal Çelenkoğlu kaleci Ayhan Alkan'ı evinde ziyaret etti. Futbolcuya geçmiş olsun diyen yöneticiler Alkan ile biraz sohbet etti. Futbolcularına ilk müdahaleyi kendisinin yaptığını

belirten Genel Kaptan Münir Kalkım, gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu söyledi.

Ambulansta sedyenin olduğu belirten Kalkım, sedyenin ambulansın bir yerine takıldığını ve bu nedenle çıkarılamadığını söyledi. Kalkım, "Biz oyuncumuzun oyuna devam edebileceğini zannettik. Çok acı çektiğini gördüm kırık olabilir dedim onun için ambulansla hastaneye gitmesini söyledim. Arkadaşlarımız ile beraber kollarından tutarak ambulansa koyduk. Devrek Devlet Hastanesi'ne götürdük. Orada doktorlar çok ilgi gösterdi. Bundan da çok memnun olduk. Oradaki doktorlar Zonguldak'a göndermek istedi ama biz

Ereğli'ye gelmesini istedik. Buradaki başhekimimizle konuştuk bize yardımcı oldu. Kendisi de tomografi çekti. Doktorun söylediğine göre bir ay koltuk değnekleriyle gezecek. 20 günde bastonla gezecek artık sezonu kapattı" dedi.

Karadenizspor kalecisi Ayhan Alkan ise, "Pozisyon icabı topa gittim. Diğer takımdaki arkadaş isteyerek vurmadı bence. Top aramızda kaldı ondan sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. Ondan sonra hastaneye gittik ve ayağımı alçıya aldılar. Daha sonra buraya geldik" diye konuştu.

SEDYE SKANDALINDA YENİ BOYUT: SEDYE TAKILMIŞ!
SEDYE SKANDALINDA YENİ BOYUT: SEDYE TAKILMIŞ!
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 17:53:04
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 21:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?