3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şehit ailelerinden sınır ötesine destek

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Kuzey Irak'taki operasyonda şehit düşen 5 askerin ailesine ve Türk milletine başsağlığı dileyerek, "Ameliyat yarım değil, tam yapılmalıdır" dedi.

Mustafa Yorulmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan kara operasyonunun yarım bırakılmamasını istediklerini söyledi.

DTP'lilere hitaben de Yorulmaz, "PKK'nın dışarıda temizlenmesi yetmez. Ülkede başta siyasi bağlantıları olmak üzere içerideki tüm PKK'lılar ve destekçilerinden arındırılmalıdır. Avrupa ve ABD ikili konuşuyor. Türk milletinin güçlü olmasını istemiyorlar. Siyasiler, operasyon konusunda çok boşluk bıraktı. Terör olaylarına çok göz yumduk. TSK'nın bu sefer işi bitirmesi gerekiyor. Ameliyat yarım değil, tam yapılmalıdır. Dışarıda gözüken parçaları nasıl bırakmazsan, içeride de gözüken ve gözükmeyen parçalar temizlenmelidir. Bu kez iş temiz olmalıdır" dedi.

Yorulmaz, "Talabani ve Barzani yediği ekmeği tersleyen insanlardır. Aynı kefenin adamıdır. Onlara bırak davet göndermeyi selam vermek bile yanlış. Bu güne kadar çok yüz verdik, böyle giderse daha da fazla şımarırlar" diye konuştu.

Kuzey Irak'ta hava harekatından sonra başlatılan kara harekatında şehit düşen 5 asker için başsağlığı dileyen Yorulmaz, "Her sabah kalktığımızda şehit var mı diye önce televizyon ve gazetelere bakıyoruz. Her şehit haberi duyduğumuzda yüreğimiz yanıyor. Bu acıyı en iyi biz biliriz. Bu 5 şehit, son olur

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 16:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?