3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şehit ailelerinin projesi tamam

Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin inşaat projesi tamamlandı. Sondaj çalışmaların ardından temel atma töreninin gerçekleşeceği belirtildi.


Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, yeni binanın projesinin tamamlandığını belirterek, sondaj çalışmalarının ardından TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın eşliğinde temel atma töreni yapılacağını kaydetti.


Yorulmaz, “Derneğimizin ilk kurulduğunda bu şekilde bir yeni binaya kavuşacağımızı zannetmiyordum. Sayın TBMM Başkanımız, Valimiz, Belediye Başkanımız ve yardımda bulunan herkesin sayesinde bu şekilde bir binamız olacak. Projemiz tamamlandı. Sondaj çalışmalarımızın ardından TBMM Başkanımız Köksal Toptan’ın da katılacağı temel atma töreni yapılacak. Katkı veren ve şehit ailelerini unutmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 13:13:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSNÜ YAĞLI IP: 212.175.112.xxx Tarih : 7.02.2008 13:43:38

BAŞKANIM ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI BİR ŞEHİT KARDEŞİ OLARAK ÇOK MEMNUN OLUYORUZ MECLİS BAŞKANIMA VALİMİZE BELEDİYE BAŞKANIMIZA TÜM EMEĞİ GEÇEN HERKESE SELAMLAR ALLAH RAZI VE MEMNUN OLSUNLAR