3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sekiz ayda hayatı darmadağın oldu

Zonguldak'ta, 2 çocuk annesi Mürvet Doğan'ın, önce babası zehirlendi sonra eşi kalp krizi geçirdi,annesi de yatağa düştü. İki çocuğu ve yatalak annesiyle ortada kalan Mürvet Doğan, 7 kardeşinin kendilerine sahip çıkmamasından yakındı.


Zonguldak'ta, 8 ay önce babası Mehmet Çetin soba zehirlenmesi sonucu vefat edince Mürvet Doğan (43) da yatalak annesi Satı Çetin ile yaşamaya başladı. Yaklaşık 15 gün önce de kocasını kaybeden Mürvet Doğan, 2 çocuğu ve yatalak annesi ve 2 çocuğu ile sahipsiz kaldı. Eşinin acısına rağmen annesine kanat gerdiklerini ifade eden Mürvet Doğan, hiçbir geliri olmaması nedeniyle geçimlerini bile sağlamakta zorlandıklarını ifade etti. Yıllardır büyütüp baktığı annesine ve kendisine sahip çıkılmadığını anlatan
Doğan, annesinin de rahatsızlığının son derece ciddi olduğunu söyledi. 8 ay önce soba zehirlenmesinden babasını kaybettiğini anlatan Doğan, şöyle konuştu: "Annem ise yatalak. Bakıma muhtaç ve rahatsızlığı son derece ilerledi. Şu an hastanede tedavi görüyor. 7 kardeşim var kardeşlerimin hepsinin dediğine göre sorunu varmış. İnsanın ne kadar sorunu olsa bile annesine bakmaz mı? Eşim Hasan Doğan ise kardeşlerimin üzüntüsüne daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirerek vefat etti. Benim eşim Zonguldak'ta dürüstlüğü ile parmakla gösterilen bir insandı. Annemle işten gelince kendisi ilgilenirdi. Her şeyini yapardı. Annem 7 çocuğuna baktı büyüttü ama o 7 çocuğu ona bakamıyor."


Eşini ve babasını çok özlediğini belirten Mürvet Doğan, gözyaşlarına boğulurken eşinin eşyalarını kokladı. Kimseden maddi destek beklemediğini belirten Doğan, gerekirse simit satarak su satarak çocuklarına bakabileceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 15:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?