3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şenol Azman'dan Elmatepe'ye ziyaret

DSP Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis üyesi adayı Şenol azman, Elmatepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.


Demokratik Sol Parti (DSP) Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi adayı Şenol Azman, Elmatepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı ev toplantısında Azman, 29 Mart’ta göreve geldikleri taktirde gerçekleştirecekleri projelerden bahsetti ve eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı sert bir şekilde eleştirdi.

Azman, “Halil Posbıyık sizleri 15 sene boyunca vaadlerle renkli resimlerle kandırdı. 15 yıl boyunca Kdz. Ereğli’ye sahilden ve festivalden başka hiçbir şey yapmayan bu adama mı oy vereceksiniz, yoksa dürüst ve temiz siyaset sloganı ile yola çıkan Boray Baycık ve biz ekibine mi oy vereceksiniz. Biz sizden bu dönem yalana, dolana ve ranta değil bize oy vermenizi istiyoruz. Tüm Ereğli halkının oylarına talibiz. Limanda onun dönemi ile Murat Sesli dönemi arasında büyük bir gelir farkı vardır.

Eski başkan döneminde elde edilen gelir ile Murat Sesli döneminde elde edilen yıllık gelir farkı tam 1 milyon TL. Bu para nerede? Siz nerede olduğunu eminim ki çok iyi biliyorsunuz. Bizim büyüğümüz ve ağabeyimiz olan Kemal Özer’e kırgınım. Kendisi Halil Posbıyık’ın yalanlarına alet olduğu için ona kırgınım. Onun yalanlarına alet olmasın” dedi.


Halil Posbıyık’ın önceki yerel seçimlerde vaat ettikleri proje kitapçığını gösteren Azman, Posbıyık’ın kendisini Gülüç’te oturmakla itham etmesini de “Senin Alaplı adayın Ereğli’de oturuyor” dedi. “Halil Posbıyık’tan korkmayın, yapamadıkları için hesap sorun” diyen Azman, Posbıyık’a sandıkta hesap sorulmasını isterken, kaldığı yerden devam etmek istemesini de eleştirdi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 08:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?