3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şentürk seçmene güven veriyor

Seçim gezilerine başlamadan önce “Ziyaret etmediğim hane kalmayacak” diyen MHP Belediye Başkan Adayı Hayri Şentürk, “Bugüne kadar Çaycuma’nın % 80’ini dolaştık. Daha önce kadın kollarımızın ziyaret ettiği vatandaşlarımızı şimdi şahsım ve meclis üyelerim ile geziyorum. Gördüğüm ilgi ve alaka insanlarımızın hizmete ne kadar susadığının göstergesidir. Her gittiğimiz evde insanlar bize gönüllerini ve kapılarını açıyor” dedi.


Şentürk, “Şimdi Çaycuma’da iki kutuplu seçim olacak diyenlere sesleniyorum evet Çaycuma’da iki kutuplu bir seçim olacak bu kutuplardan biri MHP diğeri ise CHP’mi AKP’mi, DSP’mi belli değil. Toplama kalabalıkla, kiralanan arabalarla şov yapmaya çalışıyorlar ama vatandaşlar şova kanmıyor hizmete susamış; hizmet beklentisini de bizimle giderileceğini çok iyi biliyorlar ve biz hizmet edeceğiz” dedi.
Bir vatandaşın, ‘’Birileri akrabalarının fabrika kuracağını ve 3000 işçi alacağını söyleyerek insanlara seçim rüşveti sunuyor, şimdi belediye başkanı olan ve tekrar aday olan diğer aday da timsah gözyaşları dökerek oy istiyor. Bunların vaatlerini yerine getirmeyeceğini biz biliyoruz. Sen genç ve dinamiksin ve sözlerin güven veriyor” demesi üzerine Şentürk, diğer adayların güven sarsan vaatlerde bulunduğunu ifade ederek, “Bizim yolumuz birdir. Doğru söyler ve bunun arkasında dururuz. Halkımız bu durumun bilincindedir. Amaç oy savaşı değil, kaliteli projelerle daha iyi yarınlar için hizmet vermektir. Biz bu amaçla yola çıktık ve bu yolda eğilip bükülmeden, yalan söylemeden devam edeceğiz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 13:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?