3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sesli, Cumhuriyet Bayramını kutladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, Cumhuriyet’in 85’nci yıl dönümünü kutladı.


Ereğli Belediye Başkanı murat Sesli, Cumhuriyet’in 85. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Sesli, “Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş değerler üzerinde mutabık kalan milletimizin, insanlık tarihinde eşine çok az rastlanan ve zaferle taçlandırılan şanlı Kurtuluş Savaşı'nın kanları bedeline kurulmuştur.

Çanakkale'de, Anafartalar'da ve Anadolu'nun her bölgesinde düşmana karşı verilen Kurtuluş Savaşı, inancı ve kökeni ne olursa olsun herkesin savaşıydı. Ancak; şimdi Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Dış provokatörler ve bunların uzantıları, birlik ve beraberliğimizi bozmak için çeşitli entrikalar çevirmektedir. Tüm dünya şunu bilmelidir; milletimiz bu oyunlara düşmeyecektir. Türk devleti güçlüdür. Türk Ordusu güçlüdür. Türk milleti güçlü ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır ve böyle de devam edecektir. Büyük milletimizin tarihteki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin 85. yılını kutluyoruz” dedi.


Ayrıca Sesli, Cumhuriyet’in 85. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen yürüyüşe herkesi davet ederek, “Cumhuriyetimizin 85. yılını büyük bir coşku içerisinde kutlamak için hazırlıklarımız sürüyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında saat 18,00’de Bağlık Karakolu önünden başlayarak düzenlenecek olan Cumhuriyet yürüyüşünün ardından saat 20.00’de Anfi Tiyatroda ünlü sanatçı Murat Boz’un sahne alacağı Cumhuriyet Konseri gerçekleştirilecek. Tüm halkımızı bu coşkuyu yaşamaya davet ediyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 17:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?