3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sesli AKP kongresini değerlendirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Murat Sesli, yapılan AK Parti kongresinin olgunluk ve birlik beraberlik içerisinde geçtiğini söyledi.


Belediye Başkanı Murat Sesli, 24 Ağustos 2008 Pazar günü yapılan AK Parti Ereğli kongresini değerlendirerek kongrenin büyük bir olgunluk ve birlik beraberlik içinde geçtiğini ifade etti.

Sesli, "Kongre büyük bir olgunluk içinde AK Parti ve Ereğli'ye yakışır bir şekilde gerçekleşmiş kazanan AK Parti olmuştur. Gerek kongre sürecinde gerek kongre sonrası yapılan açıklamalarda AK Parti içerisindeki birlik ve beraberlik ortamı bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Bu birlik ve beraberliğin yerel seçimlerde de devam edeceğine inancım tamdır. Demokratik bir ortamda gerçekleşen kongre sonunda seçilen Başkan Erol Şahin ve ekibini kutluyorum. Ayrıca bu demokratik yarışda aday olup da seçilemeyen ancak kongre boyunca ve sonrasında birlik ve beraberlik mesajları veren İbrahim Sezer ve ekibini de kutluyorum" dedi.


Ereğli halkına birlik beraberlik içerisinde hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirten Sesli, "Amacımız, birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli halkına hak ettiği hizmeti verebilmektir. Bunun için iktidarımızın da desteği ile birlikte halkımız ile el ele vererek özlemi duyulan hizmetleri birer birer halkımıza sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 18:54:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?