3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sesli esnafı ziyaret etti

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, pazaryeri Anıt Çarşı esnafının davetlisi olarak esnafı ziyaret etti.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, Başkan Yardımcıları İbrahim Güven ve Alptekin Dursun ile birlikte Pazaryeri Anıt Çarsı esnafının davetlisi olarak çarsı esnafını ziyaret etti. Esnaf Karadeniz Ereğli'ye ve çarşıya yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Sesli'ye teşekkür etti. Başkan Sesli, çarşı esnafıyla sohbet ederek Karadeniz Ereğli'de yapılan ve yapılması gündemde olan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veridi.

Sesli, "Kentimize güzel hizmet etmek için çalışıyoruz. Güzel bir çalışma yapınca halkımız memnun oluyor. Onların memnuniyeti bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Sizin yaşadığınız sıkıntıları ve beklentilerinizi çok iyi biliyorum. Bütün heyecanımız ve çalışma azmimiz ile çok güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Bir tarafından mahallerde çalışmaları sürdürüyoruz diğer taraftan eğitim, spor, sosyal ve kültürel çalışmalarda da sırayla projelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Önümüzde pazaryeri, terminal ve otopark gibi çok önemli çalışmalarımız var. Bunlarla ilgili kararı aldık. Bunları sırayla yapacağız. Ereğli'de güzel işler yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Çarşı esnafı da Başkan Sesli'ye yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek teşekkür edip günün anısına kalem hediye etti

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 16:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?