3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sesli iddialara cevap verdi

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli çalışmalar hakkında bilgiler verirken hakkında söylenen sözlere de cevap verdi.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, katıldığı programda hakkında söylenenlere karşılık verdi. Sesli, belediye bütçesinin 60 trilyon olduğunu ve belediyenin borcunun da bulunmadığını ifade etti. "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak" diyen Başkan Sesli, mahalle çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydetti. Daha yeni AK Parti'ye geçtiklerini hatırlatan Başkan Murat Sesli, AK Parti'nin yerelde iktidar olması için çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini vurguladı. Önemli olanın AK Parti'nin kazanması olduğunu sözlerine ekleyen Sesli, gelecek aylarda geziler düzenleyeceklerini söyledi. Karadeniz Ereğli halkının ilk defa iktidarlığı yaşadığını söyleyen Başkan Sesli, gelecek senelerde önemli projelerin gerçekleşeceğini ifade etti. Başkan Sesli sözlerinde şu görüşlere yer verdi:


"Göreve geldiğimiz günden bu güne hep gerçekçi sevgi, barış ve dostluktan bahsettik. AK Parti ailesi olarak adayımız kim olursa olsun önemli olan AK Parti'nin yerel iktidar olmasıdır. Karadeniz Ereğli halkı belki tarihinde ilk defa iktidarlığı yaşadı. Belediyemizin 60 trilyon bütçesi var. Söylenenlerin aksine bütçemizde sorun yok ve çalışanlarımızın maaşı ödeniyor. AK Parti'nin iktidar desteği ile önümüzdeki senelerde önemli işler yapacağız. Karadeniz Ereğli Belediyesi'nin borcu yok. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Sosyal faaliyetler ve daha sayamayacağımız faaliyetleri kısa sürede yaptık. Biz daha yeni AK Parti'ye geçtik. Karadeniz Ereğli bu güne kadar sahili ve festivalleri ile adından söz ettiriyordu. Ama madalyonun birde arka yüzü var. Sahil tarafı temiz içerideki mahallelerin yolarından çamur akıyordu. Mahallelerimizin sorunlarına ağırlık verdik. Küsmeden, darılmadan Karadeniz Ereğli'yi laik olduğu yere getirelim. Sosyal faaliyetler olarak önümüzdeki aylarda yine geziler düzenleyeceğiz. Önümüzdeki şubat ayının sonu mart ayının başında Karabük'ün Safranbolu ilçesine gezi düzenleyeceğiz. Ayrıca önümüzdeki haziran ayında Kapadokya'ya gezi düzenleyeceğiz. Hedef Safranbolu'da 5 bin bayan. Bu arada Gülüç Belediyesi'de kardeş belediyemizdir. Gezilerimize Gülüç'ten de katılanlar olacak" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 15:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?