3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sesli sorunları yerinde tespit ediyor

Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, mahalle gezileri kapsamında Kavaklık Mahallesi ve Kabasakal Sokak'ta vatandaşların sorunlarını dinledi.

Beraberinde daire müdürleriyle birlikte gibi hafta sonunda mahalle ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Başkan Murat Sesli " Ereğlimiz'in bütün mahallerinde olduğu gibi Kavaklık Mahallesi Kabasakal Sokak'ta yaşanan sıkıntıları çözmek de bizim görevimiz. Hafta içi olduğu gibi hafta sonları da yetkili arkadaşlarımızla birlikte vatandaşımızın ayağına kadar giderek sorunları yerinde inceliyoruz. Yapılan hizmetler yine halkımızın parasıyla yapılıyor. Bunun için göreve geldiğimiz günde belirttiğimiz gibi bütün mahallerimize eşit bir şekilde bu hizmetleri dağıtıyoruz" dedi.

Şahsa değil, toplum hizmeti verdiklerini belirten Sesli, "Hiçbir zaman şahsa değil toplum yararına halkımızın ortak yararına olan konulara hizmet ediyoruz. Zamanla bütün sorunları çözeceğimize inanıyorum. 2008 yılını hizmette altın yıl olarak ilan ettik. Kavaklık Mahallesi'nde, Göçmenlerde çok önemli çalışmalar yaptık. 2008 yılı içerisinde bütün sorunları çözeceğiz. 2008 yılı sonuna kadar biraz süre istiyoruz" diye konuştu.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Sesli, Kabasakal Sokak'taki yer anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan doğalgaz sıkıntısını çözmek için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Mahalle Muhtarı Nazif Kaplan Başkan Sesli'ye, göreve başlamasının ardından Kavaklık ve çevresine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Sesli, Kavaklık Mahallesi'nde kurulan Sosyete Pazarını da gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

KACAKLIKTA AŞURE GÜNÜ
Başkan Sesli, Pazar günü meclis üyeleri ile birlikte Karadeniz Ereğli İlçe Müftülüğü ve Kavaklık çevre Güzelleştirme ve Cami ve Okul Yaptırma Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen Aşure gününe katıldı.

Başkan Sesli, burada yaptığı konuşmasında Kavaklık'a kısa sürede önemli hizmetler kazandırıldığını belirterek, " Göreve başlamamızın ardından iki kez sel felaketi yaşadık. Bu sel felaketinden ne çok Kavaklık Mahallesi etkilendi. Sel felaketinin ardından belki de ilk kez Türkiye'de örnek bir kampanyaya imza attık ve vatandaşlarımızın ev malzemelerini temin ettik. Yıllardır yaşanan asfalt sorununu çözdük ve bütün sokakları caddeleri asfaltladık. Cami inşaatına büyük destek verdik. Bunun yanında lik kez Ereğli'de Kavaklık Mahallesi'nde sağlık ocağı yapımına başladık. Burada çevre düzenlemesi de yapacağız. Çocuk parkı ve muhtarlık binası ve bayanlar için spor aletlerini de halkımızın hizmetine sunacağız. 2008 yılı içerisinde de çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek" dedi.

Kavaklık Çevre Güzelleştirme ve Cami ve Okul Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Bayar, Başkan Sesli'ye mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 15:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?