3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sesli'den Cöbekoğlu'na ziyaret

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Belediye Başkanı Murat Sesli, önceki belediye başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu'nu ziyaret ederek, Ereğli Belediyespor forması hedeyi etti.


Ereğli Belediye ve Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Sesli, beraberinde meclis üyesi ve Kulüp 2. Başkanı Arslan Keleş, meclis üyesi ve Kulüp Genel Kaptanı Akın Katı ile Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ile önceki Belediye Başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu'nu ziyaret ederek kendisine üzerinde 'Ruhi Cöbekoğlu' yazan 67 numaralı Ereğli Belediyespor forması takdim etti.


Başkan Sesli, Sayın Ruhi Cöbekoğlu'nun Karadeniz Ereğli'ye önemli hizmetleri olduğunu belirterek "Size kurucusu olduğunuz önceki adıyla Göztepespor'un şimdi ki adıyla Ereğli Beledeyispor'un formasını hediye etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Belediye olarak hedefimiz, Ereğli Belediyespor'u tekrar hak ettiği profesyonel lige taşımak. Bunun için iddialı bir takım kurduk ve mücadele ediyoruz. Size bugüne kadar Ereğli'ye yaptığınız katkılar adına şükranlarımı sunuyorum ve teşekkür ediyorum" dedi.


Önceki Belediye Başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu ise ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve iyi çalışmalar yapıldığını ifade ederek, "Bu kulübü ben kurdum. Ereğli'nin sporda çok önemli bir potansiyeli var bunun çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Beyçayır stadı düzenlendi çim yapıldı çok güzel oldu. Yapılan çalışmaları yakından takip ediyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 13:47:35
Güncelleme :23 Ekim 2008 Perşembe 13:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?