3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sesli'den Oğuz'a ziyaret

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Sekreterlik görevine atanan Nevzat Oğuz'a, Belediye Başkanı Murat Sesli, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, ZKÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Sekreterliği görevine başlayan Nevzat Oğuz'u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Sesli, "Nevzat Bey, yıllardır fakülte içerisinde çeşitli görevlerde çalıştı. Disiplinli, çalışkan birisi ve hak ettiği, layık olduğu göreve geldiği için kendisini kutluyorum. Aynı başarılarının devam edeceğine şüphemiz yok. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Ziyaretin ardından yapımı tamamlanan spor salonu ve çevresinde de incelemelerde bulunan Başkan Sesli, yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Sesli, fakülteye desteklerinin süreceğini belirterek, "Belediye olarak her zaman eğitim fakültemize destek olmaya devam edeceğiz. Fakülte bizim için çok önemli. Spor salonu ve çok amaçlı salon fakültemize ayrı bir güzellik kattı. Belediye olarak biz de desteğimizi veriyoruz. Her zaman fakültemize ve öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Fakülte Sekreteri Nevzat Oğuz ise belediyenin fakülteye verdiği destekten dolayı Başkan Sesli'ye teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 19:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?