3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sevgililer gününde 5 bin karanfil

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Saadet Parti'li Belediye Başkan Adayı Sedat Güngör, eşi çocukları ve partililerden oluşturduğu ekiple, 5 bin adet karanfil dağıttı.


Kozlu beldesinde Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sedat Güngör, 14 Sevgililer Günü nedeniyle aldığı 10 bin adet karanfilin üzerine GSM numarası ve sloganlarının yer aldığı kartvizit iliştirdi. Kozlu beldesinde yapılan seçim bürosu açılışının ardından eşi Firdevs Güngör, çocukları ve partililerden oluşturduğu yaklaşık 50 kişilik ekiple, kapı kapı dolaşarak, karanfil dağıttı. "Herkese yetecek, sevgimiz var.

Saadetli Günler dilerim" sloganları ile iş yeri, kahvehane, ev ve toplu taşıma araçlarındakaranfilleri dağıtan Güngör, 5 bin karanfili dağıtmayı başardıklarını kaydetti. Çok zor olmasına rağmen başarabilecek ekip kurduğunu anlatan Güngör, "Biz bu yola çıkarken de sözler verdik, başaracağız. İnsanlarımız sevgiden biraz uzak kalmışlar. Sevgiyi hatırlatacak şeyler var. Hizmet sevgi ve saygının üzerine kuruludur. Bizim özümüzde sevgi ve saygı var onun arkasında hizmet var. Onun için bu gün bu yolu denedik. İnsanlarımızın çok hoşlarına gitti.

Çok güzel algıladılar. İnşallah bu algıları da meyvesini verecek. Kozlu'yu sevgiyle kuşatacağız. Bu gün kimsenin hayal edemediği 5 bin çiçek dağıtıyoruz. Görevlilerimiz 10 bin çiçek dağıtmayı deneyecekler. Bu çok zor bir iştir, zoru da biz başarırız" dedi.
Ekonomik krizde sevgili bulamamaktan yakınan gençler de, dağıtılan karanfilleri hatıra amaçlı saklayacaklarını kaydetti.
 

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 17:06:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?