3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Seyyar satıcılara akşam operasyonu

Kdz. Ereğli ilçesinde akşam saatlerinde sahil bandındaki seyyar satıcılar belediye zabıta ekipleri tarafından toplandı.


Zonguldak'ın Ereğli Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri tarafından akşam saatlerinde sahil bandında satış yapan seyyar satıcıların tezgahları toplandı. Zabıta ekipleri belediye tarafından seyyar satıcılara Bozhane mevkiinde yer gösterildiğini belirterek, buna uymayan seyyar satıcıların tezgahlarını kaldırdıklarını belirtti. Zabıta ekipleri sahil bandında simit, mısır ve lahmacun satan seyyar satıcıların tezgahlarını toplayarak Belediye Garajı'na kaldırdı.


Seyyar satıcılık yapan 45 yaşındaki Satı Kışlalıoğlu, 10 yaşındaki oğlu Doğukan Kışlalıoğlu için seyyar satıcılık yaptığını belirterek, piknik tüpünü geri almak istedi. Kışlalıoğlu, “Benim çocuğum hasta. Hiçbir gelirim yok. Eşimden ayrıyım ve tek başıma çocuğuma bakmaya çalışıyorum. Daha önce sahilde kalem ve mendil satıyordum. Bu akşam mısır satayım dedim. Bunun için de evdeki piknik tüpümü getirmiştim. Onu da aldılar. Tek isteğim tüpümü geri almak. Yoksa çocuğuma yemek yapamayacağım” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

İha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 13:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 77.8.48.xxx Tarih : 14.06.2009 13:27:05

arkadasim iyi güzel söyledinde cocuyun icin bunu yapiyorsun benim deyinmek istediyim konu hani laf olsun diye bagıra bagıra söylüyorlar türkiye cag atladi modern olduk gelistik büyüdük patladik  öyle olduk böyle olduk diyorlar ama gel gelelim gelismis ülkelerde modern ülkelerde seyyar saticilik diye bir olay yok yani senkafana göre el arabasina bugün misir yarin corap doldurup satamaszin buna bu gelismis ülkelerin kanunlari isin vermiyor ticaret yapacaksan dükkan acacaksin vede son kurusuna kadarda devlete vergini ödiyeceksinki devletde sana hismet versin avrupa ülkelerinde türkiyedeki gibi kafasina göre sokaklarda satis yapan kimse göremessin