3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sezer Sesli'yi desteklediğini açıkladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ak Parti ilçe kongresini kaybeden İbrahim Sezer ve ekibi, verdikleri iftar yemeğinde yerel seçimlerde Belediye Başkanı Murat Sesli'yi desteklediklerini açıkladılar.

24 Ağustos tarihinde yapılan Ak parti İlçe Kongresinde başkanlığa aday olan ve seçimi kaybeden İbrahim Sezer, Nazar pide ve lahmacun salonunde ekibine ve arkadaşlarına iftar yemeği verdi. 300 kişinin katıldığı iftar yemeği sonrası düzenlenen çay sohbetine Ereğli Belediye Başkanı Murat sesli ve Başkan Yardımcısı İbrahim Güven'de katıldı. Bazı oda başkanlarınında yeraldığı toplantıda, Belediye Başkanı Murat Sesli, İbrahim Sezer ve ekibinin AKP kongresine renk kattığını belirterek kaybetmesine rağmen çok olgun davrandığını ve başarılı bulduğunu söyledi.

'Önemli olan kazanan taraf değil AK Parti' diyen Başkan Sesli, Sezer ve ekibini partinin yararına olacak her görevde görmek istediklerini söyledi. Ekip arkadaşlarının da kendini yalnız bırakmamasının taktir edilecek bir davranış olduğunun altını çizen Sesli, "Sezer dik duran mert biri. Adam gibi adam. Onunla siyaset yapmak nasip oldu. Başarılarının devamını diliyorum. Seçim kazanılır da kaybedilir de. Biz de bugün varız yarın başkası gelir. Bu makamlar gelip geçici. Parti hepimizin partisi önce sahip çıkmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız çok işler var. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Sesli'nin konuşması alkışlarla kesilirken, İbrahim Sezer'de yerel seçimlerde Ak Parti adayı olarak Murat Sesli'yi destekleyeceklerini açıkladı. Seçimlere kaybettikleri gözüyle bakmadıklarını ve bu durumun kendilerini daha da kamçıladığını anlatan Sezer, "Belediye Başkan adayımız bir an önce açıklanmalıdır. Yönetime bu görüşümüzü ilettik. Görünen köy kılavuz istemez. Belediye Başkanımız Murat Sesli'ye Ak parti rozetini Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan takmıştır. bizede bunun arkasında durmak yakışır. Başka bir aday aramamızın da gereği yok. Bize göre Ereğli'nin Belediye Başkan Adayı Murat Sesli'dir. Tam kapasite yolumuza devam edeceğiz" dedi.
(

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 19:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?