6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Şiddetli yağmur programı erteledi

ŞİDDETLİ YAĞMURUN ETKİLEDİĞİ ÇEVRE TIR'ININ PROGRAMI BİR SAAT GEÇ BAŞLADI

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın projesi ile ilk kez Zonguldak'a gelen Çevre TIR'ının programı yağmur nedeniyle bir saat geç başladı. Hazırlıkların geç tamamlanmasına sinirlenen Çevre Müdürü Nazmiye Uzun ise program başladığında, "Çok yoğun bir olumsuz elektrikle yüklendim" diye konuştu.

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından ilk kez Zonguldak'a gönderilen ve Türkiye genelinde başlayan proje kapsamında Çevre TIR'ı etkinlikleri Kargo Rıhtımı'nda bir saat geç başladı. Şiddetli yağmur nedeniyle hazırlıkların geç tamamlanmasına sinirlenen Çevre Müdürü Nazmiye Uzun, geç başlayan programda basın toplantısı düzenledi. Toplantıyı ise protokol koltuğunda yalnızca öğrenciler ve öğretmenleri takip etti.

Meteoroloji Bölge Müdürü Ahmet Faruk Şanlı, DSİ 232. Şube Müdürü Erol Orpak ve Orman Bölge Müdürü Akif Yılmaz ise birlikte basın toplantısı düzenleyen Uzun, "Sabrınız için teşekkür ediyorum. Son derece zor konuşuyorum. Çok yoğun bir olumsuz elektrik ile yüklendim. Bu uyguluma ilk önce Zonguldak'ta başladı. Sanıyorum bizim edindiğimiz deneyimlerden alınacak derslerle ülkenin her tarafında 5 ayrı ilde Çevre TIR'ları Türkiye'ye dolaşacak. Bu programın 18 Haziran 2010 tarihinde tamamlanacağı bekleniyor" diye

konuştu.

Basın toplantısının ardından katılımcılara sunum yapıldı. Programda öğrencilere kitapçık ve çeşitli hediyeler verildi.

ŞİDDETLİ YAĞMURUN ETKİLEDİĞİ ÇEVRE TIR'ININ PROGRAMI BİR SAAT GEÇ BAŞLADI
ŞİDDETLİ YAĞMURUN ETKİLEDİĞİ ÇEVRE TIR'ININ PROGRAMI BİR SAAT GEÇ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 13:36:05
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 13:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?