3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Siyaset Akademisi'nde 3. ders

Ak Parti Siyaset Akademisi 05 Kasım 2008 tarihinde 3. dersini gerçekleştirdi.


AK Parti Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı kapsamında bilinçli, bilgili ve eğitimli siyasetçilerini yetiştirmek amacını taşıyan eğitim seminerleri, Ereğli Kültür Merkezinde ki 'Etkili İletişim ve Beden Dili' dersi ile devam etti.

Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat'ın sunumuyla gerçekleştirilen derste etkili iletişim kuralları beden dili hakkında detaylı bilgiler verildi. Arat, etkili ve sağlıklı bir iletişim için yapıcı olmanın gerekliliğini vurgulayarak, "Sahip olduğunuz pozitif şeylere odaklanırsanız, hayatınızdaki problemleri en aza indirmiş olursunuz" şeklinde konuştu.


Değişim için odaklanacak yerin iletişim olduğunu belirten Arat, bulunulan yerde iletişimin iyi kurulmaması halinde başarıyı yakalamanın zor olduğunu kaydetti. Arat, toplum karşısında rahat konuşabilmek ve davranabilmek için yapılması gereken hususlar konusuna değinerek, etkili bir iletişimde insanın tam anlamıyla derdini anlatmasına ihtiyaç bulunduğuna dikkat çekti.


Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat'ın vermiş olduğu bilgilerden son derece faydalandıklarını dile getiren akademi öğrencileri, "Siyaset Akademisi'nin bizlere kazandırdığı engin bilgi ve tecrübenin karşılığı düşünülemez bile. Konusunda uzmanları tarafından verilen dersler son derece faydalı oluyor. Siyasete ve insan ilişkilerine artık farklı bir gözle bakıyoruz, insan ilişkilerimizde de davranış biçimlerimizin daha anlamlı olacağına inanıyoruz" dedi.


Ders sonunda Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat kitaplarını katılımcılar için imzalarken, programın sonunda AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu tarafından katılımından dolayı çeşitli hediyeler verildi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 16:29:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?