3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

'Siyasette değil hizmette hırslıyız'

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca'nın seçim gezileri devam ediyor.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, seçim gezileri kapsamında Yeşil Mahalle'de ikamet eden İsmet Güven'in evine konuk oldu.

Gonca'nın ziyaretine eşi Sevgi Gonca ve AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli eşlik etti. Secaattin Gonca, 5 yıl boyunca yapılan hizmetler, projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verirken mahalle sakinlerinin de sorunlarını dinledi. Zonguldak'ın marka şehir olacağını ifade eden Gonca, mahallelilerden destek istedi. Gonca, "5 yıl içinde Zonguldak halkı ile el, ele gönül, gönüle olduk. 5 yıl içinde Zonguldak halkının sıkıntılarını bir, bir çözeceğimizi ifade etmiştik. Göreve geldiğimizde susuzluk vardı.

Akmayan sulara zamlar yapılırken mahalle halkı, su ihtiyaçlarını mahallelerine gelen su tankerlerinden karşılıyorlar ve ellerindeki kaplara su doldurmak için sıraya giriyordu. Bazıları su sorununu kendilerinin çözdüklerini ifade ediyorlar. Adama, '8.5 yıl su sorunu vardı' diye sorarlar. Projelerimizin bazılarını hayata geçirdik. Bazılarının da çalışmaları devam ediyor. Biz çok şeylere imza attık. 5 yıl dolu, dolu geçti. Zonguldak'ta 110 yıllık mülkiyet sorununu da çözmeye başladık. Önümüzdeki günlerde ilk etapta 14 kişiye imarlı tapuları dağıtılacak.

Yüzde 80'i tapusuz olan bu şehirde tapu dağıtımını biz yapacağız. Bu kadar sorunu ve problemi çözen bir başkan ve yönetimi olarak 5 yıl daha belediyeyi emanet olarak istiyoruz. Biz bu işi biliyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz. İlk günkü heyecanımız hala devam ediyor. Siyasette değil hizmette hırslıyız. Bizler hizmet için varız. İkinci dönemde de Zonguldak halkı bize belediyeyi emanet ederse ilkelerimizden taviz vermeden hizmete devam edeceğiz. Söz ve kararı Zonguldak halkı verecektir" dedi.


Ziyarette mahalle halkı Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkana adayı Secaattin Gonca'ya mahallelerindeki sorunları anlattı. Gonca, sorunları sırayla çözeceklerini kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 16:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?