3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

SMA hastası genç kız kitap çıkarıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, kas gevşekliğine bağlı olarak görülen SMA hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Esra Erkeç, öykü kitabı çıkardı.


Kas gevşekliğine bağlı görülen Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastalığı nedeniyle 12 yaşında tekerlekli sandalyeye mahkum kalan ve Çaycuma'da Tek Damla Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi eğitim gören 14 yaşındaki Esra Erkeç bir öykü kitabı çıkarttı.


Esra Erkeç'in çıkarttığı "Hayallerim Gerçek Olsa" isimli kitapta, Psikolog Bilge Açıkgöz ile yaptığı dramatik yazarlık, sanat teorisi çalışmalarından ortaya çıkan öykülerin yanı sıra kendi çizimleri, şiir ve mektupları yer aldı. İki yıldır yürüyemeyen ve tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olan Esra Erkeç, "Hiçbir zaman hayal etmekten ve daha güzel bir geleceği istemekten vazgeçmedim. Umutlarımı hiçbir zaman yitirmedim. Bu kitap da ismi gibi hayallerimin gerçek olması yönünde önemli bir adım oldu" dedi.

Esra Erkeç, "Hayallerim Gerçek Olsa" isimli kitabı adına imza günü düzenleyeceğini söyledi

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 14:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eda altunkaya IP: 78.169.193.xxx Tarih : 19.06.2008 08:42:30

ben çok güzel bir fikir hemde hastelığına rağmen savaşması güzel çünkü herkes onlar gibi hastalığıyla savaşamıyor ama bu kız hastalığıyla savaşiıp zaferi için kitap okuyup kitap çıkarıyor