3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şoförler odasında yolsuzluk iddiası

Zonguldak'ta, Şoförler ve Otomobilciler Odası Denetleme Kurulu tarafından şikayette bulunulan ve müfettişlerin birkaç aylık araştırma ve soruşturması sonrasında yolsuzluk ve usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 19 kişi adli makamlara çıkarıldı.

 

 

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Denetleme Kurulu Başkanı Kemal A. tarafından şikayette bulunulduktan sonra araştırma soruşturma için müfettiş gönderildi. Müfettişlerin incelemesinde usulsüzlüklerin tespit edilmesi üzerine polis operasyon yapmıştı. Operasyonda Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları olmak üzere toplam 19 kişi gözaltına alınmıştı.
Olayla ilgili müfettişin tespit ettiği iddialar ile ilgili belgeler, belgelerin kayıtlı bulunduğu bilgisayar kasaları ve zanlıların evlerinde yapılan aramalarda bulunan av tüfeği ve av tüfeklerine ait mermiler adli makamlara çıkarıldı. Adliye önünde zanlı yakınları sinir krizleri geçirdi.


Bu arada, Şoförler ve Otomobilciler Odası yetkililerinden birinin eşi olan N.T.'nin ise çalıştığı Sümerbank'ta adının karıştığı usulsüzlük nedeniyle 1,5 yıldır cezavinde bulunduğu belirtildi

İha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 18:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?