3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şoförler odasında yolsuzluk

Zonguldak'ta Şoförler ve Otomobilciler Odası'na inceleme yapan müfettişlerin incelemesinde usulsüzlüklerin tespit edilmesi üzerine polis operasyon yaptı.

Operasyonda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Alaattin Toros ve görevli 15 kişi gözaltını alındı. Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'na inceleme yapan müfettişler, usulsüzlük ve yolsuzlar tespit ederek durumu savcılığa bildirdi.

Bunun üzerine polis, odaya operasyon düzenledi. Operasyonda Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Alaattin Toros'un da aralarında bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ifadelerini alan polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

İfadelerin tamamlanmasının ardından şahısların adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 16:36:51
Güncelleme :2 Kasım 2008 Pazar 16:03:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arda eser IP: 78.175.229.xxx Tarih : 1.11.2008 23:15:52

alaattin toros bilerek yolsuluga karışmışşa gereken cezayı alır.benim kabullenemedigim büyük yolsuzluklara neden operasyon yapılamıyo,zonguldakta kimin hangi yolarla nereye geldigini 10 yaşındaki cocukta biliyo fakat hesap sorulmadn büyüyen ve her türlü makamda bulunabilen kişilerdende hesap sorulabilsin.yolsuzlukla özelleşme istermiyoruz.