3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şoförler odasının borcu 1 milyon YTL

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Köksal Osman Bahar, odanın genel olarak 1 milyon YTL borca girdiğini söyledi.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Köksal Osman Bahar, odanın 1 milyon YTL borcu olduğunu belirterek, borçların ödenmesi için taksitlendirme yaptıklarını, soruşturma sürecinden bu günde kadar 22 bin 500 YTL para ödediklerini söyledi. Odanın hiç bir vergisinin ödenmediğini söyleyen Bahar, artık Şöförler ve Otomobilciler Odası'nın borçlarını düzenli olarak takip edeceklerini söyledi.

Bahar, "Odamızda yapılmış olan soruşturma neticesinde odamızın yönetimini aldığımız gün itibariyle incelemiş olduğumuz odamızın dosyalarında Gelir Vergisi, Sigorta Vergisi, Milli Emlak Vergisi, Türkiye Taş Kömürü (TTK) ile olan kira sözleşmelerinin ve diğer borçların ödenmediğini tespit ettik. Bu doğrultuda vergi, sigorta, Milli Emlak ve TTK ile olan kira sözleşmelerinde taktsitlendirme yaptık. Şirketimizin yan kuruluşu olan çekicilerle ilgi şirketinde vergi ve sigorta borçlarının ödenmediğini tespit ettik. Bu taksitlendirme neticesinde 27 günlük bir süreçte 22 Bin 500 YTL taksit borcu ödeyerek, personelimizin maaşlarını ödedik. Demek oluyor ki bu oda da düzenli olarak borçlar ödenseydi, bu kadar borç çıkmazdı. Sonuç olarak odanın genel borcu 950 bin YTL ile 1 milyon YTL arasında olduğunu öğrendik. Biz odanın borçlarını düzenli olarak takip edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 22:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?