3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sokaklar yenileniyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinin Karboğaz Mahallesi’ne kanalizasyon ve parke döşeme çalışması yapılıyor.


Çaycuma ilçesinin Saltukova beldesinde 29 Mart 2009 yerel seçimlerin yaklaşmasına az bir süre kala beldenin Karboğaz Mahallesi’nin kanalizasyon çalışması ve parke döşeme işleri yapılıyor. Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü seçimlerin yaklaşmasına az bir süre kala beldede tüm mahallerin yollarını parke döşeme işinin biteceği ayrıca diğer mahallerin ise parke taşı döşeme işinin ise devam ettiğini bildirdi. Belediye Başkanı Düzlü çalışmalarını şu şekilde değerlendirdi: "Kanalizasyon ve diğer alt yapı çalışmaları bittikten sonra Düz Mahallesi’nde ve Karboğaz Mahallesi’nde parke taşı ile yol yapımı işlerine şu anda devam etmekteyiz.

Görev süremiz olan 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimleri’ne kadar mevcut elimizde yaklaşık 12 bin metrekare civarında parke taşını döşemiş olacağız. Şu anda Düz Mahallesi’ndeki çalışmalarımız bitmek üzere hemen bitimine müteakip Karboğaz Mahallesi, Emek Caddesi, Barış Sokak, Dilek Sokak bu caddelerimizin üzerinde çalışmalarımız var bunları tamamlayacağız.

Bununla birlikte belde içerisinde, Saltukova Merkez Mahallesi’nde küçük çalışmalarımız var. Yine parke taşıyla ilgili olarak kanalizasyon çalışmaları bittikten sonra bu tip yolların üst bakımları yapılınca yollar yapılmaya başlanınca mahallelerimiz daha güzel görünmeye başladı. Bu da Saltukova’nın görüntüsünü değiştiriyor. Bu işlerin yapımında mahalle halkımızdan vatandaşlarımızdan destek görüyoruz bu nedenle vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

İha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 13:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?