3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Son etkinlik Devrek'te yapıldı

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Belde ve Köylerinde bir haftadan bu yana devam eden Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklerin finali Devrek’te gerçekleştirildi.


İlçe Müftülüğü ve Türküye Diyanet Vakfı Devrek Şubesi tarafından organize edilen kutlamalara Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, İl Genel Meclis Üyeleri, Devrek Müftüsü Rıza Arı, Muhtarlar, İmalar ve vatandaşlar katıldı.


Devrek Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunda düzenlenen etkinliklere saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur’an-ı Kerim okunulmasıyla başlandı. Açılış konuşmasını Devrek Müftüsünün gerçekleştirdiği programa konferans vermek için katılan Çaycuma Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İslam ve Aile konulu söyleşide, İslam’da ailenin kavramının önemine değinerek, “Aile toplumun çekirdeğini oluşturur, toplumun en temel taşı ailedir. Ailede bozukluk olursa toplumda da olur. Nasıl insan vücudunda kanser hastalığı hücreden başlıyorsa ve tedavisi de hücreden başlıyorsa ailenin de temel taşları İslam’dan başlar” dedi.
Konferansa katılan protokole Devrek Müftüsü Rıza Arı tarafından gül hediye edilirken konuşmacı Çaycuma Müftüsü Hüseyin Demirtaş’a Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından Devrek Bastonu hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 17:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?