3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sosyal Tesislerde elektrik tadilatı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi belediyesine ait Sosyal Tesisler'de trafo güçlendirme ve ana binaların merkezi panolarında yenilendiği kaydedildi.


Belediyeye ait Sosyal Tesisler’deki mevcut şebekenin ömrünü tamamlaması nedeniyle başlatılan çalışmalar sürüyor. Çaycuma Belediyesi’ne ait Sosyal Tesisler’deki, mevcut elektrik şebekesinin ömrünü tamamlaması ile birlikte başlatılan yenileme çalışmaları sürüyor. Çalışmaların devam ettiğini ve kısa sürede tamamlanacağını belirten Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Huzur evi yapım çalışmaları kapsamında merkezde bulunan ana trafo binasının güçlendirilmesi ve yer altı yüksek gerilim hattının güçlendirilmesi ile ömrünü tamamlayan elektrik panolarının yenilenmesi işlemleri sürüyor. Bu arada Sosyal Tesisler bünyesinde bulunan Öğrenci Evleri, Halk Kütüphanesi ile Gençlik Evi’nin panoları yenileniyor” dedi.


Çalışmaları yerinde inceleyen Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Öğrenci Evleri, Halk Kütüphanesi, Huzur evi ve Gençlik Evi’nin kendi sayacından elektrik kullanacağını açıkladı.

İha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 14:33:17
Güncelleme :11 Kasım 2008 Salı 14:35:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?