3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

SP adayı seçim gezisinde

SP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez, ziyaretlerine devam ediyor.


Saadet Partisi (SP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez, seçim ziyaretleri kapsamında İlçe Müftüsü Osman Aydın, Hukukçular Derneği Başkanı Olcay Aydeniz ve Can Radyo'yu ziyaret etti. Saadet Partisi Kdz. Ereğli adayı Salih Dönmez, İlçe Müftülüğü ziyaretinde yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Dönmez, "İki gün önce açıklamış olduğumuz üç projemiz büyük bir yankı uyandırdı. Bu projeler mahalle hanesi projesi, içme suyu projesi ve beyaz araba projesidir. Saadet Partisi olarak projelerimize önümüzdeki hafta devam edeceğiz. Her hafta açıklayacağımız projelerimizle Ereğlimizin sorunlarının çözüm adresinin saadet olduğunu açıklayacağız" dedi.


Ereğli'de ve özellikle tüm Türkiye'de müftülüğün milletimizin huzuru için çalışma yaptığını söyleyen Dönmez, "Milletimizin gönüllerini fetheden, milletimizin huzuru için çalışan, topluma örnek olan insanlar, toplum önderleri işte imamların yaptığı çalışmaları özellikle takdir ediyoruz" dedi.


İlçe Müftüsü Osman Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle siz değerli misafirlere ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. 29 Mart seçimlerinin siyasi partiler arasında sürtüşme ve kargaşa olmadan sonuçlanmasını diliyorum. Kazanan hangi parti olursa olsun, her zaman hizmet edeni takdir etmişimdir" dedi.
Saadet Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez ve beraberindekiler ardından Hukukçular Derneği ziyaret etti. Dönmez, "Bizler önce ahlak ve maneviyat ilkesiyle hareket eden, adil düzenin memleketimize inşa edilmesi için çalışan bir teşkilatız. Milli Görüş belediyeciliğini herkes biliyor. Bizim görevimiz bu hizmetleri milletimize seçim takviminde hatırlatmaktır. Bizim görevimiz belediyecilikte bu Milli Görüş markasını Ereğli halkıyla buluşturmaktır" dedi.
Hukukçular Derneği Başkanı Olcay Aydeniz, kendilerini ziyaret ettiği için Salih Dönmeze ve beraberindekiler teşekkür ederek başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 15:34:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?