3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

SP bombalı saldırıyı kınadı

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı İstanbul Güngören’de gerçekleşen bombalı saldırıyı kınadı.

Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanlığı, İstanbul Güngören’de gerçekleşen bombalı saldırıyı kınayarak, vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

İstanbul Güngören’deki saldırıyı nefretle lanetlediklerini vurgulayan Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, “Ülkemizin bağrına ateş gibi düşen Güngören’de gerçekleştirilen hain saldırıda 17 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir ve 150’yi aşkın vatandaşımız yaralanmıştır. Bu alçakça saldırıyı yapanları bütün nefretimizle lanetliyoruz. Milletimizin başısağolsun. Bu alçak saldırıyı gerçekleştiren karanlık ellerin bir evvel yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyoruz” dedi.

Ak Parti’nin kapatılmaması gerektiğini de belirten Sarı, “Türkiye’nin yeni bir demokrasi ayıbıyla karşı karşıya kalmaması için Ak Parti kapatılmamalıdır. Saadet Partisi olarak iktidar ve ana muhalefet partileri başta olmak üzere bütün siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine tekrar çağrıda bulunmak istiyoruz. Gün, parti menfaatlerini geri plana atarak aziz milletimizin sıkıntılarını ortadan kaldırmak için, el birliği ile çözüm üretme günüdür” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 15:14:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?