3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

SP Ereğli adayı pazar gezdi

SP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez, seçim çalışmaları kapsamında Pazar yerini gezdi.

Saadet Partisi (SP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez, Kepez Pazar yerini gezerek halkın sorunlarını dinledi. Çok sayıda teşkilat mensubu ve ilçe meclis üyeleri ile kepez pazaryerini gezen Salih Dönmez'in yanında ayrıca İlçe Başkanı İsmail Yılmaz hazır bulundu. SP Belediye Başkan adayı Dönmez, “Pazar yeri sorun olmaktan çıkacak, halkımız rahatlıkla ürününü pazarlayacak ve rahat alışverişini gerçekleştirecek. Halkımız uzun zamandır görmediği, milli görüş belediyecili ile 30 Mart'ta tanışacak ve her noktada belediyecilik yaparak toplumun huzurunu sağlayacaktır” dedi.

Ereğli'nin çehresinin değişeceğini söyleyen Dönmez, “Ereğli'miz hepimizin, biz güzelleştirirsek çoluk çocuğumuz mutlu olur. Onların mutluluğu bizleri rahatlatır. Çünkü, bizler gelecek nesillere bırakacağımız şehrimize iyi yönetecek kadrolardan oluşuyoruz. Ekibimiz tam donanımlı, projelerimiz hazır, sadece 30 Mart sabahını bekliyoruz” dedi.

Daha sonra kırmacıda evleri gezen başkan adayı Salih Dönmez ve meclis üyeleri tüm mahallerde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 18:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?