3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

SP üst geçitleri sordu

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Musa Yüce, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’ya seçim beyannamesinde bulunan üst geçitleri sordu.


Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Yardımcısı ve İl Mahalli İdareler Başkanı Musa Yüce, yaptığı yazılı açıklamada Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’ya seçim beyannamesindeki “üst geçitler” sözünü hatırlattı.


2004 Yılı Mahalli İdareler seçimleri öncesinde AK Parti’nin Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca tarafından seçmenlere dağıtılan seçim beyannamesinin “5 Yıl İçinde Gerçekleştirilecek Mega Projeler“ başlıklı projelerinin altındaki 4. paragrafta, “Üst geçitler: Kapuz, Yenimahalle, İnağzı ve daha sonrasında oturan halkımızı ilgilendiren büyük Kapuz demiryolu ile Karaelmas ve Çaydamar mahallelerini ilgilendiren demiryolu araç ve yaya üst geçitleri kısa vadede yapılacaktır” sözünü hatırlatan Musa Yüce, “Bugüne kadar bu proje ile ilgili görünen hiçbir çalışma yapılmadı.

Şimdi Zonguldak halkı adına soruyoruz. Sayın Başkanım, üst geçitler nerede” diye sordu. Yüce açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Kısa vadeyi geçtik, bir seçim dönemi bitti. Sizlerin de bildiği üzere bu tehlikeli geçitlerde meydana gelen kazalarda çok sayıda insan kayıplarımız da oldu. Ama maalesef mahalleli için önemli olan bu geçitler, belediyeniz tarafından değerlendirmeye alınmadığı için yapılmadı. Birçokları gibi seçim beyannamenizde kalan geçitlerle ilgili değerlendirmenizin, yine ilgili mahalleliler tarafından seçimlerde dikkate alınacağı da bilinen bir gerçektir.”

İha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 12:22:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?