3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

SP'den 'Şimdi Saadet' şöleni

SP Kdz. Ereğli Seçim Koordinasyon Başkanlığı tarafından “Şimdi Saadet Şöleni” düzenlendi.


Saadet Partisi (SP) Kdz. Ereğli ilçe Seçim Koordinasyon Başkanlığı'nın hazırladığı “Şimdi Saadet Şöleni” gerçekleştirildi. Anatolia Düğün Salonu'nda gerçekleşen “Şimdi Saadet Şöleni”ne 22. Dönem Milletvekili Ümmet Kandoğan, Saadet Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez, İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Alaplı Belediye Başkan adayı İrfan Durgut, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda partili katıldı. Şölen İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, “Şimdi saadet adıyla yaptığımız şölen göreceksiniz 30 martta gerçekleşecektir. Saadet Partisi büyük çıkışını bu seçimlerle gösterecektir. İnanıyoruz ki bizler görevimizi yapıyoruz. Halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz bundan dolayı bu seçimlerin galibi Saadet Partisi olacaktır” dedi.


Projelerini açıklayan Saadet Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez, “Biz her üç günde bir, üç projemizi halkımızla paylaşıyoruz. Bu gün yine yeni projelerimizle karşınızdayız. Her şeyden önce böyle güzel bir günde, Peygamber Efendimizin mübarek doğumu ve Mevlit Kandili'nde, bizleri buraya toplayan yüce mevlaya hamd ederken, bu güzel gecenin hayırlara, saadete vesile olmasını diliyorum. Geçtiğimiz haftalarda açıkladığımız projelerimiz gerçek manada yankı uyandırdı ki, bazı adaylarımız bizim yaptığımız projeleri örnek almışlardır, bu bizim için mutluluk verici bir olaydır. Milli görüş belediyeciliği proje olarak çıkardığı çalışmaların her zaman arkasındadır. Bu projeler hayata geçmesi için elimizden gelen gayreti göstererek, 30 mart sabahında kollarımızı tekrar sıvayarak milletimize hizmet etmek için çalışacağız” dedi.


22. Dönem Milletvekili Ümmet Kandoğan, “Saadet Partisi büyük çıkışını gerçekleştiriyor. 29 mart sabahına kadar daha az yiyeceğim, daha az uyuyacağım ama daha fazla çalışarak Saadet Partisi bayrağını Türkiye burçlarına dikmek için elimden gelen gayreti göstereceğim”. 29 mart seçimlerine giderken görüyoruz ki sanki Türkiye'de 2 parti varmış havasıyla bir seçim geçiyor. Ama böyle değil, şu an Türkiye'de dengeleri değiştiren Saadet Partisi var. Bir çok ilde, bir çok ilçede Saadet Partisi adaylarımız çok dinamik, çok çalışkan ve projeleri ile halkımıza enerji veren adaylarımız var. İşte bu adaylardan bir tanesi de Ereğli'de, göreceksiniz 30 mart sabahı Saadet Partisi birçok yerde bayrağı burçlara dikecektir” dedi.
Şölen sonunda sahne alan sanatçı Eşref Ziya Terzi, şölene gelenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

İha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 13:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?