3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Spor ve eğlence bir arada

Kdz. Ereğli'de açılan Akademi Futbol Yaz Okulu kariyerli antrenörler nezaretinde çalışmalarına devam ediyor.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde açılan Akademi Futbol Yaz Okulu Beyçayır Stadı'nda akademik kariyerli antrenörler Atakan Gültekin ve İlker Bozkurt nezaretin çalışmalar devam ediyor.

Haftada 3 idman yapan genç futbolcu adaylarının idmanları neşeli geçerken antrenörleri de genç sporcu adaylarıyla yakından ilgileniyor. İdmanlarda genç sporcu adaylarına sporun barış ve kardeşlik olduğunu aşılamaya çalıştıklarını ve futbolun temel kurallarını öğrettiklerini belirten antrenör Atakan Gültekin, “Yaz okulumuza ilgi güzel oldu. Biz burada her şeyden önce sporun barış ve kardeşlik içinde yapılması gerektiğini öğrencilerimize aşılamaya çalışıyoruz, daha sonra futbolun temel kurallarını öğretiyoruz. Çok yetenekli öğrencilerimiz biz sadece onlara şimdiden yol göstermeye çalışıyoruz” dedi.


Genç yıldız adaylarına kurs sonrası içinde neler yapılması gerektiği konusunda eğitici ve yol gösterici bilgiler verdiklerini belirten antrenör İlker Bozkurt ise, “Kurs sonrası bir sporcunun nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatan bir program hazırlıyoruz ve öğrencilerimizin bizim verdiğimiz programlara uymasını sağlıyoruz” dedi.


Kurs antrenörleri ayrıca kurslarda başarılı olan öğrencileri çeşitli profesyonel kulüplerin alt yapılarına anlaştıkları menajerler vasıtasıyla yönlendirileceklerini ifade ettiler.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 16:49:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?