3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şube Müdürü kalbine yenildi

Halı sahada maç oynayan öğretmen Devrek Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Duru, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Duru'nun cenazesi ilçede yapılan cenaze töreninin ardından memleketine gönderildi.


Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Ramazan Duru(44), eğitim camiasındaki arkadaşları ile halı sahaya futbolda maçı oynamaya gitti. Kadroda yer alan Duru, 10 dakika oynadıktan sonra "bu kadar yeter" deyip maçı bıraktı. Devam eden maçı saha kenarından izleyen Duru, 25 dakika sonra aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Duru, Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Duru, için Devrek Cumhuriyet Bulvarı'nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Devrek Kaymakamı Çetin Kılınç, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Tabur Komutanı Atilla Güçlüoglu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, öğretmenler, öğrenciler ve sevenleri katıldı. Yaklaşık yedi yıldan bu yana Devrek'te görev yapan Ramazan Duru için düzenlenen törende saygı duruşunun ardından biyografisi okundu. Merkez Yeni Cami'de kılınan cenaze namazında sonra
Duru, memleketi Düzce'ye gönderildi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 15:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?