6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Sünnet şöleni 21-22 Temmuz'da

KÜLTÜR SANAT VE SÜNNET ŞÖLENİ 21-22 TEMMUZ'DA

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Çaycuma Kültür ve Sanat Şöleni 21-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Çaycuma ilçesinde Çaycuma Kaymakamlığı ile belediyenin geleneksel olarak düzenlediği Kültür, Sanat ve Sünnet Şöleni bu yılda kutlanacak. Oluşturulan festival Komitesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen Başkanlığında toplanarak çalışmalara başladı.

Çaycuma Kültür, Sanat ve Sünnet Şöleni'nin 21-22 Temmuz tarihleri arasında kutlanacağını açıklayan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, 2 gün olarak planlanan şölenin ilk gününde ise, kortej yürüyüşünün yapılacağını ve Atatürk Anıtı'na çelenk konulacağını söyledi.

Sünnet olacak çocukların konvoy halinde şehir tur ile gezdirileceğini belirten Başkan Gülşen, ”Etkinlikler kapsamında şiir, kompozisyon, en iyi yoğurt, halk koşusu ve bazı sürpriz yarışmalar düzenlenecek. Belediye Çay Bahçesi ve çevresinde el sanatları, resim ve meslek kuruluşları tanıtım sergileri ve çeşitli dallardan oluşan stantlar açılacak. Etkinliğin ikinci günü akşam ise, Belediye Sosyal Tesislerinde Faruk K ile Gizem Kaya'nın katılacağı halk konseri düzenlenecek. Çaycuma Belediyesi Halk Dansları topluluğu yöremize ait oyunları sergileyecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 18:00:01
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 18:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?