3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sürücülere ceza yerine çikolata

ALAPLI'DA SÜRÜCÜLERE CEZA YERİNE ÇİKOLATA

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde trafik ekipleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kutlamaları kapsamında sürücülere şeker ve çikolata ikramında bulundular.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kutlamaları kapsamında sürücülere şeker ve çikolata ikramında bulunurken, trafik kurallarına uymaları konusunda sürücülere uyarıcı broşür dağıttı. Uygulama ile ilgili bilgiler veren Alaplı Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amir Vekili Uğur Mazlum, “Her yıl olduğu gibi Mayıs ayının ilk haftasını Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası olarak kutluyoruz. Bu anlamda sürücülere yönelik, eğitim ve bilinçlendirme, emniyet kemeri kontrolü uygulaması yapıyoruz. Amacımız burada sadece ceza yazmak değil, aynı zamanda sürücülerimizi bilgilendirme, trafik kurallarına uymaları noktasında uyarılarda bulunmak, sürücülerimize de ayrıca hafta dolayısıyla çikolata ve şeker ikramında bulunuyoruz. Bu vesile tüm vatandaşlarımızın trafik haftasını kutluyor, kazasız ve bedelsiz günler diliyorum” dedi.

Uygulamadan dolayı memnunluk duyduğu ifade eden sürücülerde, polislerin sürücülerin can güvenliği, sağlıkları için çalıştıklarını ve bu konuda sürücülerin polislere yardımcı olmaları gerektiğini kaydettiler.

ALAPLI'DA SÜRÜCÜLERE CEZA YERİNE ÇİKOLATA
ALAPLI'DA SÜRÜCÜLERE CEZA YERİNE ÇİKOLATA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2011 Salı 12:51:01
Güncelleme :10 Mayıs 2011 Salı 15:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?