3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

SYDV'ye bir eleman alınacak

Kdz. Ereğli SYDV'ye belirsiz süreli iş sözleşmeli bir personel alınacağı belirtildi.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğünde boş bulunan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kadrosuna Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının 21.05.2009 tarih ve 2009/9 sayılı kararı ile 1 adet erkek personel alınacağı açıklandı. Yapılan açıklamada, “Üniversitelerin 4 yıllık sosyal hizmetler bölümünden mezun olmak, başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları
taşımış olmak, ÖSYM tarafından yapılan 2008 yılı kamu personeli seçme sınavından KPSSP3
puan türünden en az 60 puan almış olmak, bilgisayar programları kullanabilmek, Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı bilgisayar kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika, erkek personel alınacaktır” denildi.


Açıklamada, ÖSYM tarafından Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden alınan puanlar 100 tam puandan en yüksek puanı olan 6 adayın durumları değerlendirilmeye alınacak olup, diğer müracaatçıların talepleri değerlendirme dışı bırakılacağı kaydedildi. Adayların, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nden temin edecekleri “İş Talep Formu” ile başvuruda istenilen belgelerle birlikte en geç 12.06.2009 tarihinde mesai bitimine kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiği kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 13:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?