5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

Tabelası olmayan kütüphane

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesindeki Halk Kütüphanesinin tabelası olmadığı gibi, temizliğinin kütüphaneye gelen öğrenciler tarafından yapıldığı iddia edildi.

Filyos Halk Kütüphanesi'nin tabelası olmadığı için bilmeyenler tarafından bulunamadığı belirtildi. Hizmetlisi olmadığı için, temizliğini kütüphaneye gelen öğrencilerin yaptığı iddia edildi. 2007 yılında dış cephesinin boya badana yapıldığı esnada

sökülen tabelanın 6 yıldır takılmadığı kaydedildi. Öğrenciler, kütüphanenin tabelası olmadığını, temizliğini de kendilerin yaptığını söyledi. Filyos beldesinde yaşayan Gamze Yalçınkaya isimli vatandaş, Filyos'ta Halk Kütüphanesini bulabilmek için ilk önce tabelaların olması gerektiğini vurgulayarak, "Buranın tabelası yok. Burası bir kütüphanedir. Filyos'ta Halk Kütüphanesini bulabilmek için, ilk önce tabelaların olması gerekiyor. İlanların olması gerekiyor. Bunun için tabela şarttır. Okuyanları, gelen misafirleri karşılayabilmek içinde bunların temizliğini yapabilen bir eleman gerekiyor. Ama Filyos Halk Kütüphanesinde bunların hiçbiri yok" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2013 Salı 17:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?