3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Taraftar sahaya indi

Zonguldak'ta düzenlenen futbol maçında hakemin golü iptal etmesi taraftarları çılgına çevirdi.

Taraftarlar, tribünlerden atlayarak sahaya indi ve futbolculara saldırdı. Jandarma olayları güçlükle yatıştırırken, sahaya inen taraftarlar gözaltına alındı.
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Karapınar Beldesi'nde düzenlenen Şemsi Denizer'i anma etkinlikleri kapsamındaki 5. futbol turnuvasında olaylar çıktı. Turnuvanın final maçında Terziler ve Serdaroğlu takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Serdaroğlu'nun attığı golün hakem tarafından iptal edilmesi sahayı karıştırdı. Önce Serdaroğlu takımının futbolcuları maçın hakemine itiraz da bulundu. Bunun üzerine taraftarlar sahaya indi ve hakemin üzerine yürüdü ve futbolculara saldırdı. Daha sonra jandarma
kuvvetleri sahaya girerek sahaya inen taraftarları ve futbolcuları ayırdı. Uzun süren tartışmaların ardından jandarma sahaya inen taraftarları yakalayarak gözaltına aldı.
Olayların yatışmasının ardından maç kaldığı yerden devam etti. Maçı Terziler takımı 3-2 kazandı ve turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon takıma kupasını AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk verdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 14:03:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 77.8.120.xxx Tarih : 3.08.2009 14:21:29

jandarma sahaya inenleri yakalamis bunlara verin bakalim söyle okkali bir ceza akillari baslarina gelsin bir daha sahaya inmek mi yanindan bile gecmeye korkarlar  ama bunlari tutupta serbes birakirlarsa hicbir ceza almadan birakirlarsa o zaman bunlar nasil birsey olmuyor deyip bir daha ki macta daha da cesaretle sahaya inerler cünkü türkiyede yapanin yanina kar kaliyor