6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Targel’e personel alınacak

TARGEL’E 2 BİN 651 PERSONEL ALINACAK

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, “Tarımsal Yayımı Gelişimi Projesi” kapsamında köylerde istihdam edilmek üzere 2 bin 651 personel alınacağını bildirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, hükümetin tarımsal gelişimi yaygınlaştırma programı kapsamında Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca Zonguldak bölgesi ile birlikte Ziraat, Gıda, Su Ürünleri Mühendisleri, Balıkçılık Teknolojisi ve Peyzaj Mimarı, Veteriner Hekim ile sözleşmeli personel alınacağını bildirdi.

İl Başkanı Uçar, açıklamasında şunları kaydetti:

“Tarım ve Köyişleri Bakanlığımızca “Tarımsal Yayımı Gelişimi Projesi” kapsamında köylerde istihdam edilmek üzere 1861 Ziraat, Gıda, Su Ürünleri mühendisleri, Balıkçılık Teknolojisi ve Peyzaj Mimarları ile 790 Veteriner Hekim olmak üzere toplam 2 bin 651 kişi İstihdam edilecek. Proje kapsamında Sözleşmeli Personel Statüsünde istihdam edilecek olan adayların başvuruları ÖSYM aracılığıyla yapılacak. Adayların Kamu Personel Seçme Sınavı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tercih Kılavuzunda lisans düzeyinde sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmek için 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılan 2008-KPSS Lisans sınavına girmiş olmaları ve KPSS-3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekiyor. Adaylar, tercihlerini 10–16 Mart 2010 tarihleri arasında ÖSYM’nin www.osym.gov.tr internet sitesinde yayımlanacak olan kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapabilecek. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri kabul edilmeyecek.”

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 14:33:02
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 14:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?